Dejte své pleti najíst

Line 4

Dejte své pleti najíst

Dejte své pleti najíst Naše pleť k nám mluví. Tím, jak vypadá, nám dává nám okamžitou zpětnou vazbu o stavu našich emocí, stresu a životosprávě. Dělá to stejným způsobem, jako naše tělo, a je zvláštní, jak často na obličeji tyto signály přehlížíme. Když jsme unavení, hladoví, je nám teplo nebo zima, naše tělo nám okamžitě dává signály, kterým ihned rozumíme a většinou se začínáme starat. Nicméně pokud začne tyto signály vydávat naše pleť, nevěnujeme její jemné řeči příliš pozornosti. A nemusí se hned dít něco dramatického. Pokud se naše pleť začíná lesknout, je byť jen lehce napjatá, objevují se červená místa či se prohlubují linky a vrásky, už je to jejím jazykem zpráva, že není v rovnováze a potřebuje naši pozornost.

Linda_Meredith_vyziva_pleti_2fa66d7e95_1f6fb289b6

Vyživujte svoji pleť, jako se staráte o výživu svého těla.

O zdraví ke třeba dbát vyvážeností výživy. Úprava stravy bývá velmi mocným nástrojem, jak podpořit svoji fyzickou i duševní rovnováhu. A tento jednoduchý princip platí i pro péči o pleť. Pozornost, zájem, naladění a kvalitní výživa ve správný čas. Všichni známe, že některé dny se cítíme unavení, některé dny máme například pocit suché či pokožky. Projevů na pleti je celá řada. Stačí pochopit, co je skutečně třeba řešit, aby byla vaše pleť uvolněná a v rovnováze. Na této filosofii stojí všechny produkty, které Linda sestavila. Je to kosmetika, která řeší problémy a nerovnováhu, nezabývá se typy pleti. Všechny produkty například mocně hydratují pleť, protože každá pleť vykazuje sušší místa a hydratace je základem pro anit-aging péči. Zabýváme se rovnováhou, který podporuje přirozenou krásu. NÁŠ TIP: Zapomeňte na chvíli na škatulky, ve kterých je vaše pleť celý život zařazena. Suchá, kombinovaná, mastná…kvalita pleti a její projevy se mění dokonce až několikrát denně. Zůstaňte ve spojení se svojí pletí a tím máte možnost začít vybírat produkty na pleť podle toho, jakou výživu Vaše pleť aktuálně potřebuje. Vyživujte svoji pleť, jako se staráte o výživu svého těla.

Mohlo by vás zajímat

Dejte své pleti najíst

Dejte své pleti najíst Naše pleť k nám mluví. Tím, jak vypadá, nám dává nám okamžitou zpětnou vazbu o stavu našich emocí, stresu a životosprávě.

Proč používat BIO kosmetiku?

Milí čtenáři, uvádíme na trh Organické ošetření nohou, proto cítíme jako fér Vám nabídnout krátkou exkurzi v džungli kosmetického bio světa. Vše s cílem ujistit

Přejít nahoru